Читај ми!

Учешће Радио Београда и Музичке продукције РТС -а на фестивалу Зимска бајка може се пратити на апликацији РТС Звук

Празнично расположење је почело и, по традицији, зимским данима и дочеку Нове године највише се радују најмлађи. Музичка продукција РТС-а и Радио Београд припремили су низ садржаја који се могу чути на апликацији РТС Звук, а малишани и њихови родитељи моћи ће и да се друже са нама у „Зимској бајци" у Београду на води.

Прве дане Зимске бајке обележио је Биг бенд РТС-а и дечји хор Колибри, а у суботу 16. децембра од 13 до 14 часова на великој сцени, у Савском парку биће екипа емисије Поштована децо.

Програм ће моћи да прате не само посетиоци „Зимске бајке“, већ и слушаоци Радио Београда 1. Са Маријом Мишић, уредницом емисије биће и Црв Пера, чије авантуре пратимо у емисији Добро јутро, децо.

Медијске садржаје за децу представља и тематски канал РТС Вртешка. Глумац Осман Ахмед говориће најлепше бајке за децу, а припремили смо и поклоне за најмлађе.

У недељу, 17. децембра од 12. до 13 часова програм Слушајмо децу припремају Дечја драмска група Радио Београда и Дечји хор РТС-а.

Црв Пера наставља са авантурама у Зимској бајци са другарима из емисије Поштована децо, у недељу 24. и 31. децембра од 12 до 13 часова, а друштво ће им правити и колеге са РТС Вртешке и Осман Ахмед са најлепшим бајкама. Директан пренос је на Радио Београду 1.

Дан пред долазак 2024. године, 30. децембра, од 13 до 14. децембра, слушаћемо најлепше дечје песме у извођењу Дечјег хора Колибри, а у петак, 5. јануара, од 13 до 14 часова, у Зимској бајци још једном ће бити млади и талентовани глумци из Дечје драмске групе Радио Београда.

Сви програми моћи ће да се прате и на друштвеним мрежама Инстаграм, Фејсбук и Тик-ток на профилу РТС Звук и на Јутјуб каналу – РТС Звук.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво