Читај ми!

„Рокамо јако“– нови сингл и спот групе "Viva Vops"

Уочи концерта у новосадској Свилари бенд "Viva Vops" лансира свој најновији сингл „Рокамо јако", поручујући да је ова њихова песма не само страствена ода музици, већ и „колосална бакља, која осветљава суштину нашег живота у ери лажних стварности".

Бенд "Viva Vops" доноси Рокамо јако као искрену причу о веровању – у себе, у друге, о изгубљеним биткама које се воде дан за даном. Но, на крају тог путовања, „песма открива да нисмо сами, да постоје људи слични нама који деле исте стазе и снове”, откривају чланови бенда, и додају: „Рокамо јако је плод креативности, снимљен у престижном студију Echobrainz, под палицом искусног продуцента Александра Ћурчића. Његова стручност није само обликовала звук песме; она је створила музичко искуство које повезује срце и душу слушатеља".

Талентовани уметник Марко Ђукић преузео је улогу стварања визуелне приче Рокамо јако. Његова видео продукција није само пратила ритам песме, већ се трансформисала у својеврсни „прозор у свет” – емоција и суштине овог сингла. Марко је својим умећем створио видео који визуално допуњује музичку поруку бенда.

"Viva Vops" ће у суботу 25. новембра у 20.00 часова наступити пред публиком у новосадској Свилари, у оквиру програма “Bunt Case Study", друге по реду CON конференције.

О бенду "Viva Vops"

Група је основанa 2016. године и чине је музичари који се годинама баве алтернативном музиком: Александар Ћурчић (вокал), Марко Јанковић (вокал), Никола Живановић (гитара) Немања Танасковић (бубњеви) и Мирољуб Антић (бас гитара).

Убрзо након оснивања, пријављују се на Београдски ауторски рок фестивал БАРФ, где освајају 3. место. На трећем Бунт Рок Фестивалу РТС- а, (2017) освојили су прво место.

Први спот, за сингл Униформисани криминалац, изазвао је изузетне реакције аудиторијума, а победничка песма са BRF 2017. Свуда пиво, успешно проналази свој пут до публике и након тријумфа на овом јединственом фестивалу.

Сингл и спот Рокамо јако уследио је након такође веома успешног сингла Распродаја среће (март 2022) који је такође прати и веома атрактиван спот, чији су аутори Бранка Главоњић и Марко Ђукић.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара