Читај ми!

Деценију на сцени „Артан Лили“ обележава серијом концерата

Група „Артан Лили“ освојила је својим нумерама срца шире публике, код нас и у региону. Серијом концерата обележава деценију на сцени.

Састав „Артан Лили“ обележава десет година присуства на сцени. Фронтмен групе, Бојан Слачала, рекао је гостујући у Јутарњем програму да са поносом најављује, већ распродате концерте.

Београдским концертима 3. и 4. новембра „Артан Лили“ завршава велику турнеју. Репертоар ће подразумевати и неке од нових песама.

„То је неки логичан наставак турнеје која је почела прошле године. Ја сам сад схватио да је то једна турнеја која нема краја, наступи се само нижу“, рекао је Слачала.

У прву у деценију трајања бенда, стала су два изузетно успешна ауторска студијска албума за ПГП РТС и Кроација рекордс и много наступа и и нашој земљи и широм региона. Током претходне две године представили су публици девет од укупно 10 песама које ће се наћи на трећем албуму.

Концерти су и 17. 11. у Крагујевцу, 25. новембра у Бањалуци, у Љубљани 1. 12. а у Загребу – 2. децембра. Деветог децембра, „Артан Лили“ наступа у Краљеву.

Недавно су први пут свирали и у Франкфурту и у Бечу.

„Лепо нам је било, бенд је већ десет година на сцени, и сад се већ појавила критична маса људи и тамо преко. Те наступе у дијаспори карактерише присуство великих звезда, које су већ 30, 40 година на сцени и публика их довољно добро зна, а ми млади бендови смо морали мало да сачекамо да нас упознају...“, додао је Слачала.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво