Читај ми!

Невена Божовић објавила сингл уочи новог албума

У последње време слушали смо је у песмама са призвуком 80-их, али нам сада долази сингл другачији од онога на шта нас је навикла. Појавила се емотивна балада под називом „Не мораш“. О новој песми, најави концерта са „Дизнијевом“ музиком и припремама за нови албум за Јутарњи програм говорила је Невена Божовић.

„Песма јесте најава албума, односно једна од песама које ће се на њему наћи. Одлучила сам се да представљам једну по једну, а за пар месеци представићемо све. Оно што је мени важно јесте да свака у музичком смислу буде посебна и не мора да прати ону претходну“, каже певачица.

Петог и седмог новембра одржавају се два концерта на којима ће у пратњи Симфонијског оркестра бити извођене нумере из „Дизнијевих“ цртаних филмова.

Стогодишњици прославе Дизнија придружила сам се, а у њој учествује екипа певача и глумаца који већ дуго раде на овом пројекту. Јако је велико интересовање и колико знам, скоро све карте су продате. Учестовање у овоме је задовољство и част“, истакла је Невена Божовић.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво