Џеј-Зи и Ријана спремају нови дует?

Заједнички ручак у Лос Анђелесу био је довољан разлог да подгреје гласине о новој сарадњи Џеј-Зија и Ријане.

Легендарни репер и продуцент и поп дива, како јавља Пејџ сикс који је део Њујорк поста посвећен животима славних, на „пословном ручку разматрали су шта би могли да ураде заједно, али су тразговарали и о музици, уопштено“, преноси музички портал Њу мјузикал експрес.

Уколико до нове сарадње буде дошло, биће то први пут после Ријаниног гостовања на Џеј-Зијевом 11. студијском албуму The Blueprint 3, у песми Run This Town, 2009. године.

Без обзира на то што је то њихова „најсвежија“ сарадња, далеко успешнији су, према оцени многих, били Ријанини хитови Umbrella (2007) и Talk That Talk (2012).

Прошлог месеца, до јавности је доспела информација да нови албум лепотице са Барбадоса само што није угледао светлост дана, али званичних потврда о томе још нема. 

Нестрпљење међу обожаваоцима поп певачице одавно расте јер је претходно издање Anti у продавницама било давне 2016. године.

Питањима о новом албуму Ријану бомбардују свакодневно, поготово на друштвеним мрежама, а недавно је Ри-Ри узвратила на један од таквих упита написавши само: „2019“, што је изазвало лавину одушевљења, али и нових недоумица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се