Ферги поручује свемиру да живот иде даље

Док не стигне нови албум, који најављује за јануар, Ферги страсти смирује далеко смернијим клипом за сингл "Life Goes On" у односу на провокативни спот за песму "M.I.L.F. $".

Ферги поручује свемиру да живот иде даље Ферги поручује свемиру да живот иде даље

Током јануара би (напокон, поручују њени обожаваоци) требало да изађе нови, дуго очекивани Фергин албум Double Dutches.

„Надам се да ће то бити што пре. Што пре је могуће, циљам на јануар. Надам се јануару. Знате, сви имају те празничне ствари и све то да ураде, али спремна сам. Спремна сам да пустим то све у свемир“, открила је певачица.

Ако се Фергини планови буду остварили, биће то добар почетак 2017, док ће ову годину певачица закључити спотом за свој најновији сингл, Life Goes On

Песма и спот су тотална супротност хиту M.I.L.F. $, иако Ферги и овде изгледа подједнако заносно.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 30. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије