Паров Стелар 8. априла у Хали спортова

Оснивач електросвинга, музички продуцент и најуспешнији аустријски интернационални уметник Паров Стелар, у оквиру светске турнеје "Burning Spider Tour", наступиће у Хали спортова на Новом Београду, 8. априла 2017. године.

Паров Стелар 8. априла у Хали спортова Паров Стелар 8. априла у Хали спортова

Овим концертом Хала спортова започиње нови музички програм, у оквиру кога ће током године организовати бројне концерте истакнутих домаћих и страних извођача.

Креатор музичког правца електросвинг Паров Стелар са својим бендом константно наступа широм света, а сасвим је сигурно да ће у Београду публику разиграти комбинацијом џеза, свинга и електронике.

Његова музика налази се у бројним филмовима, ТВ емисијама и рекламама.

„Паров Стелар бенд“ одржао је више од 600 наступа широм света, распродао концерте у Tеатру „Плејстејшон“ у Њујорку (два пута), „Палати Александар“ у Лондону, „Зенит“ у Паризу и „Колумбијале“ у Берлину, „Стадтејл“ у Бечу.

Такође је сарађивао са бројним звездама светске музичке сцене, међу којима су Тони Бенет, Лејди Гага, Марвин Геј, Лана дел Реј, Брајан Фери, Арон Чупа и други.

Паров Стелар има милион пратилаца на Фејсбуку и више од 100 милиона прегледа на Јутјуб каналу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 30. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије