„Вива вокс“ вечерас на аустријској телевизији!

Прво полуфинале најгледанијег аустријског шоу-програма за хорове и певачке саставе "Die große Chance der Chör" (Велика шанса за хор), у којем учествује и београдска сензација, хор „Вива вокс“, емитује се вечерас од 20.15 на Првом програму Јавног сервиса Аустрије.

Завршене су тонске пробе, промо-снимања, интервјуи и генерална проба, а сада је све спремно да најпопуларнији хор из Србије покаже публици и жирију у Аустрији зашто их Балкан са правом зове певачким спектаклом који својим гласовима помера границе могућег.

Због пропозиција такмичења, „Вива вокс“ још не може да откије коју песму изводи вечерас, али читаоцима могу да открију делић оног што их чека у живом преносу, саопштио је тај хор.

„Спремали смо се неколико недеља за овај наступ. Први пут радимо на концепту који продразумева телевизијско извођење једне нумере, те је цео наступ конципиран нешто другачије него на концертима“, поручују „воксовци“, додајући да гледаоци могу да очекују обраду легендарне песме једног од најзначајнијих бендова 20. века, потпуно нову кореографију, као и детаље које није могуће видети на живом наступу.

Такође први пут користе бежичне микрофоне без постоља, те на располагању имају више простора на сцени.

„Гледајте нас, навијајте и, наравно, уколико живите у Аустрији, гласајте. Даћемо све од себе да уживате“, поручили су из хора.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се