Музички три-де спектакл сутра у „Комбанк арени“

„Комбанк арена“ ће сутра обележити 10 година званичног рада три-де концертним спектаклом "Vivaldianno".

Као највећи и најсавременији такав објекат у земљи и региону, Арена се током 10 година усавршила као лидер у организацији догађаја различитог типа и обима, те годишњицу обележава довођењем једне од тренутно најатрактивнијих светских сензација, три-де спектаклом "Vivaldianno".

Публика у Србији је једна од првих у Европи која ће имати прилику да види овај догађај, који по својим аудио-визуелним технологијама спада у ранг врхунских мултимедијалних перформанса.

Светла, звучници и видео екрани чине овај догађај једнаким са концертима највећих звезда музичке сцене, чиме "Vivaldianno" више наликује рок-спектаклу са специјалним ефектима.

Пред публиком ће се на специјалном платну, испред музичара, смењивати визуелни ефекти, а иза музичара, целом дужином задње ивице бине, биће ЛЕД екран високе резолуције.

Утисак који оставља три-де анимација коју је радио познати, вишеструко награђивани јапански уметник Косуке Сугимото, биће употпуњен и невероватном количином најразноврсније сценске расвете.

Сцену испуњавају гудачи и рок музичари који легендарне Вивалдијеве композиције, међу којима је и Четири годишња доба, изводе у модерном, динамичном аранжману.

Да није у питању класичан концерт већ потпуни мултимедијални догађај, говори и постојање фабуле коју ће представити балетски уметници и српски глумци. Драматичан живот Антонија Вивалдија дочараће Драган Вујић Вујке, Милан Цаци Михаиловић, Јелена Гавриловић, Славен Дошло и Душица Новаковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво