Вечерас први од три Џибонијева концерта у Центру „Сава“

Сплитски кантаутор Џибони вечерас ће одржати први од три концерта у Центру „Сава“, на којима промовише свој део албума „Фамилија“. Следе концерти 12. и 15. новембра.

Златан Стипишић открива да зна да постоје људи који неће доћи само на један концерт, већ на два, а можда и сва три: „Према њима имам велику обавезу да ниједан концерт не сме бити потпуно исти. Сваки концерт мора у некој мери бити другачији“.

Џибони је Центар „Сава“ већ три пута пунио у децембру 2014. годне, а сада се враћа у престижну београдску дворану како би представио свој део албума снимљеног заједно са Оливером Драгојевићем.

Са албума су Џибонијеви хитови за које су снимљени и спотови Онако, од ока и Удица.

„Београђани ће чути старе песме које су важне и њима и мени. Биће и нових, за које мислим да су стварно довољно добре да могу стајати уз бок са старима. А Центар 'Сава' ми се страшно свидео и нисам хтео у неку другу дворану. Сви музички великани, који су свирали тамо, оставили су нешто иза себе, неку неуништиву енергију записану у зидове те дворане, што је мени јако битно“, истиче Џибони.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво