Дамир Урбан 2. јануара у „Миксер хаусу“

Један од најоригиналнијих регионалних алтернативних рок музичара Дамир Урбан у пратњи бенда „4“ наступиће 2. јануара 2017. године у београдском „Миксер хаусу“ на затварању "Savamala New Year's Festa".

После освајања Дома спортова у Загребу, објављивања новог албума Мамут и издања Лајв 2015 – записа са досад највећег самосталног концерта „Урбана & 4“ одржаног у распродатом загребачком Дому спортова – Дамир Урбан, Марко Брадаша, Санди Братоња, Саша Марковски и Лука Томан се враћају у Београд пред публику која већ традиционално цени и препознаје њихово стваралаштво.

Гости из Ријеке ће публику на великом новогодишњем концерту спровести кроз три деценије дугу каријеру, од „Лауфера“ до „Четворке“, и подсетити на култне нумере као што су Буди моја вода, Мјеста за мене, Одлучио сам да те волим, Небо, Астронаут, па све до новијих, које статус култних тек чека, Сутра ћемо причати, Рибе и Приђи ми ближе, са актуелног Мамута, албума који је проглашен једним од најбољих у региону 2014. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара