Распродате улазнице за концерт „Дропкик марфиза“

Улазнице за концерт легендарног бостонског састава „Дропкик марфиз“, који 8. фебруара 2017. године наступа у београдском Дому омладине, распродате су, саопштили су организатори.

Тај амерички састав посетиће Београд у склопу европске турнеје, а улазнице за наступ у српској престоници су распродате за мање од седам дана. Од данас су у продаји улазнице претходно намењене продаји на дан концерта, по цени од 3.000 динара.

„Дропкик марфиз“ су настали 1996. године, свирајући панк-рок са елеметима ирског фолка.

Први пут је шира јавност сазнала за њих наредне године, када их је пријатељски бостонски ска-панк бенд „Majти мајти бостонс“ (Mighty Mighty Bosstones) повео на турнеју којом је промовисао свој тада акуелни албум Let's Face It.

Сингл Tessie из 2004. је винуо „Дропкик“ у орбиту. Био је то њихов први мејнстрим хит, који се вртео и веома високо котирао на разним светским топ-листама.

Албум из наредне године The Warrior's Code са великим хитом I'm Shipping Up To Boston био је последњи објављен за Hellcat.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије