„Директори“ командују другом „побуном“ у Дому омладине

Седам бендова, међу којима и Н.Б.Г, учествоваће на „Белгрејд рајот фесту“ у суботу, 8. октобра. Повратак „Директора“ и наступи још шест бендова обележиће други „Белгрејд рајот фест“, који ће бити одржан у суботу 8. октобра 2016. године, у Дому омладине Београда, у сали Американа, од 19 часова.

Организација „Роуте 011“, после успешне премијере овог фестивала у јануару, одлучила је да већ почетком ове јесени на једном месту окупи познате музичаре са алтернативне сцене. Тако ће посетиоци исте вечери моћи да чују још пет домаћих бендова - Н.Б.Г, "Т-Error", „Надимач“, "Scordisci" и "Blanquito Cojones", као и "Infected Rain" из Молдавије.

Ова група, карактеристична по моћном женском вокалу, с нестрпљенем ишчекује први наступ у Београду, у оквиру своје европске турнеје. 

На задовољство великог броја поштовалаца „Директора“, овај београдски панк бенд, настао осамдесетих година прошлог века, враћа се на сцену после скоро деценије паузе, у оригиналној постави, а са пробама су почели управо због „побуне“ заказане за ову суботу.

Мајстори мелодичне буке и љубитељи пива увежбавају Чистићете улице, Иде воз, Бандо црвена, Ко је светски шампион, Волимо пиво, Животињска фарма и друге њихове добро познате песме.

„После дугогодишње заслужене пензије, опет свирамо за стару екипу и младе снаге, које нису имале прилике да нас чују уживо. Ето нас поново у Дому омладине Београда, после двадесет година, на 'побуни' у Американи, само три дана после 5. октобра. Спремамо суве панк/ска хитове и обећавамо добро расположење. Дођите ако смете“, поручују „Директори“.

Нестрпљиво се ишчекује и наступ бенда Н.Б.Г, још једног састава из осамдесетих година прошлог века, аутентичног представника новобеоградске рокенрол и панк сцене. Поново ће се чути Анархија, Маријана, Индустрија пива и друге песме по којима је овај бенд препознатљив.

„Панк се враћа у Београд. Н.Б.Г. вас позива на 'Рајот фест' у Дому омладине Београда. Очекује вас пуно добрих бендова, као и премијера наше нове песме Акција. Правимо лудило и прослављамо 32 године од оснивања. Пријатељи, очекујемо вас на концерту“, поручују из овог бенда.

Карте за друго издање „Белграјд рајот феста“ се могу купити по цени од 1.200 динара на продајним местима „Евентима“ и ДД тикетса, „Феликс шопу“ (ТЦ Сремска, први спрат), „Жила шопу“ (Belgrade Design District, Чумић), пабу „Цигла и кригла“ (Далматинска 44) и „Шамрок бару“ (Мите Ружића 5, Нови Сад).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се