Бијонсе освојила главну МТВ видео музичку награду

Америчка певачица Бијонсе „одувала је конкуренцију“ на церемонији доделе МТВ видео музичких награда (ВМА), освојивши осам награда, међу којима и главну – за видео-клип године песмом "Formation" с последњег албума.

Бијонсе, која је била фаворит с 11 номинација, наступила је на почетку церемоније у недељу увече у Медисон сквер гардену у Њујорку, на којем је извела чак пет песама с албума Lemonade, посветивши их жртвама поплава у америчкој савезној држави Луизијани.

Певачица (34), позната као Краљица Би (Queen B), извела је песме Pray You Catch Me и Hold Up, која је добила награду најбољег видео клипа женског извођача, а завршила је наступ победничком песмом Formation.

Најбољи мушки видео-клип освојио је Калвин Харис с песмом This is What You Came For на којем се појављује певачица Ријана.

Ријана (28) је била друга звезда вечери с наградом Вангард за целокупни опус. Она је наступала после Бијонсе и извела своје чувене хитове међу којима Work.

Легендарни британски музичар Дејвид Боуви, који је преминуо 10. јануaра, био је постхумно номинован у четири категорије, а освојио је награду за уметничку режију видео-клипа Black Star са истоименог и последњег албума.

Британска певачица Адел, која је била номинована у осам категорија, није присуствовала церемонији доделе награда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 13. јун 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије