Пуно Ушће због Бајаге и „Инструктора“

Друго вече 14. „Бир феста“ обележили су Бајага и „Инструктори“. Током наступа чувених београдских рокера пољана на Ушћу била је испуњена.

Пуно Ушће због Бајаге и „Инструктора“ Пуно Ушће због Бајаге и „Инструктора“

Упркос томе што се на Ушћу није чуло Што не може нико можеш ти, може се рећи да је Бајага један од ретких музичара којем полази за руком да окупи велики број људи где год да наступа.

Десетине хиљада људи није пропустило наступ Момчила Бајагића Бајаге и његових „Инструктора“ на „Бир фесту“, иако се тада водила полуфинална борба делфина против ватерполо репрезентације Италије за пласман у финале на Олимпијским играма у Рију.

Од С друге стране јастука, песме којом је почео наступ једног од главних извођача овогодишњег фестивала музике и пива, до Само нам је љубав потребна, којом је завршен фестивалски наступ популарне групе, публика није претајала да игра и пева углас.

Фронтмен групе поздравио је бројну публику и искористио своје фестивалске минуте на хитове попут Весела песма, Верујем, не верујем, 220 у волтима, Плави сафир.

Пре Бајаге, публику на Ушћу забављали су Звонко Богдан и тамбураши, а бенд који је засвирао после поноћи љубитељима пива била је „Ју група“.

Због велике гужве, а услед пооштерних мера безбедности, на улаз у фестивалски простор чекало се подуже.

Пивари су задовољни продајом, али разним акцијама скрећу пажњу посетиоцима да одговорно конзумирају алкохол.

„Апатинска пивара“, један од највећих произвођача пива, организовала је ове године друштвено одговорну акцију на „Бир фесту“ Кад пијем, не возим, скрећући пажњу људима да не седају за волан припити или пијани.

Сви они који су попили могу се до куће одвести организованим градским превозом са „Бир феста“, или ако им је остало новца, а последњи аутобус је отишао - таксијем.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 10. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије