"Hurts" на Јазу!

После претходна два маратонска дана и ноћи, „Егзит авантура“ још вечерас задржаће се на Јазу да би заједно са својом верном публиком приредила велику завршницу фестивала „Си денс“.

Емотивно интензивну ноћ пуну музичке магије предводиће изузетно популарна британска група "Hurts", која на главну бину долази са новом светском турнејом и хитовима као што су Wonderful Life, Miracle, Stay...

На главној бини наступиће и легенда електронске музике Банко де Гаија, али и ултимативне бејс звезде Зомбој и Шај Еф-Икс (Shy FX).

На рајску плажу долази жива икона техно музике Џеф Милс, чији наступ у самој завршници од четири часа иза поноћи је већ проглашен за ходочашће свих љубитеља електронске музике који музичара из Детроита никад нису гледали у оваквом амбијенту, на свега неколико корака од мора.

На бини "Dance Paradise" наступиће најбољи домаћи и регионални техно магови као што су Марко Настић, Младен Томић, Харис, Проксимус и Рејвен.

Метеоролози су најавили суботње вече без падавина, а разведравање се очекује већ у послеподневним часовима пре отварања капија фестивала „Си денс“ од 19 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара