Почиње трећи „Си денс“

Више од 20.000 туриста из око 50 земаља, преко 100 извођача, уз чак 200 међународних представника медија долази у Црну Гору због трећег издања „Си денса“, који се одржава од 14. до 16. јула на будванској плажи Јаз.

Почиње трећи „Си денс“ Почиње трећи „Си денс“

Фестивал „Егзит“ се од вечерас наставља у Црној Гори. На будванској плажи Јаз почиње трећи „Си денс“ (Sea Dance), на којем ће до суботе наступити више од стотину извођача. Фестивал ће отворити један од најпопуларнијих продуцената данашњице Скрилекс.

Први кампери су већ пристигли на Јаз, фестивалске капије биће отворене од 19 сати, а организатори најављују дешавања на седам фестивалских бина и музичких зона.

Публику очекују и британска група "Hurts", култни лондонски састав "Stereo MCs", белгијска ди-џеј звезда Lost Frequencies, техно маг Џеф Милс, вишеструко награђивани јужноафрички хаус ди-џеј Блек Кофи, као и музичка лидерка групе "Faithless" - Систер Блиш са ди-џеј сетом.

Међу извођачима су и руски ди-џеј дуо Филатов & Карас који је ремиксом Don't Be So Shy освојио свет, те пионир амбијенталне електронске музике, Банко де Гаија.

И ове године популарна бас музика на Јазу ће имати неке од најзначајнијих представника, а поред Скрилекса, ту је и његов једини прави наследник Зомбој, али и отац drum'n'bass правца, Енди Си, легенда лондонске сцене Голди, али и плејада „играча прве лиге“, као што су Sub Focus & MC ID, Shy FX ft. MC Stamina, Cartoon, My Nu Lang & Dread MC и други.

Публика ће уживати и уз музику неких од најбољих регионалних бендова и музичара као што су С.А.Р.С, "Who See", Марчело, Марко Настић, Младен Томић, Мис Саншајн, Леа Добричић, Гилерз и бројни други.

Сваког дана посетиоци ће моћи да прате дневни програм до 18 часова када је планирана пауза, и припрема програма за вечерњи део наступа.

У 19 часова капије се отварају за вечерњи програм, а затварају се у три сата после поноћи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се