Шабачки летњи фестивал одаје почаст Влади Дивљану

„Влада Дивљан - Eвергрин“, изложба инспирисана животом и радом легендарног музичара, биће отворена 25. јула у Културном центру Шабац у сарадњи са Установом културе „Пароброд“ и Шабачким летњим фестивалом.

Посебну част највећем господину рокенрола - Влади Дивљану - указаће извођачи овогодишњег Шабачког летњег фестивала, који ће обрадити и извести по једну песму из његове богате каријере.

Посетиоци изложбе „Влада Дивљан – Евергрин", која ће бити отворена од 25. јула до 1. августа, биће у прилици да виде више Дивљанових лица - вечитог дечака с београдског асфалта, Идола „новог таласа“, господина домаћег рокенрола, емигранта, композитора, мужа и оца...

Мултимедијалну поставку чине Дивљанова породична колекција предмета и инструмената и његове широј јавности непознате фотографије.

Ову изложбу до сада је видела београдска публика у УК „Пароброд“, а после Шапца њена следећа станица је Ровињ.

Шабачки летњи фестивал, 14. по реду, биће одржан од 29. до 31. јула на простору Старог града у Шапцу.

На фестивалу ће наступити Дарен Емерсон, Бајага и „Инструктори“, "Who See", „Ван Гог“, „С.А.Р.С.“, „Хладно пиво“, ВИП, „Атеист реп“, Марчело, „Ничим изазван“, Марко Настић и Леа Добричић, Звонко Богдан, "The Beatshakers", Ерик Касел, Мартијн тен Велден, "Calavera & Manua", Грувиман и многи други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се