„Атеисти“, „Гоблини“ и „Сикс пек“ ове недеље на „АПА Бир гардену“

Најбољи рок документарац и три култна бенда „Атеист реп“, „Гоблини“ и „Сикс пек“ обележиће пету недељу на „АПА Бир гардену“.

Посетиоци „АПА Бир гардена“ и ове недеље моћи ће да, уз разноврсну пивску понуду, уживају и у богатом филмском и музичком програму.

У уторак, 12. јула посетиоци биоскопа на отвореном моћи ће да погледају филм Двадесет хиљада дана на Земљи/Ник Кејв.

Среда 13. јул почиње концертом мајстора акустике, будући да од 19 часова до 21.30 наступају „Мистер Свегер“ (Mr. Swagger) и „Гуд олд Воја енд френдс“ (Good old Woya & Friends).

Након њих уследиће концерт култног новосадског панк рок бенда „Атеист реп“ (Аtheist Rap), који ће на Аду донети огромну енергију и 25 година концертног искуства.

Снагу добре панк рок музике публика ће моћи да осети и наредне вечери, у четвртак од 21.30 уз шабачки бенд „Гоблини“.

Бенд који се деведесетих позиционирао као један од најважнијих рок састава у региону, најавио је да ће београдску публику, још једном, подсетити на неке од најбољих нумера савремене рок сцене, као што су Ципјонка, Има нас, Воз, Ања волим те и У магновењу која је објављена пре двадесет година.

У петак загревање почиње уз „Гарден мејснтрим трио“ од 19 сати, а од 22 сата следе најбоље песме легендарног „Смака“ уз „Кепу и Фри спирит“.

И субота, доноси занимљив програм уз свирке бенда „Антидепресив“ од 18 сати, и од 20.30 концерта бенда „Коалициони споразум“.

Главне звезде те вечери биће још једни ветеран панк рок сцене „Сикс пек“ (Six Pack), познати по својим критикама друштва, али и неким од најлепших љубавних песама.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се