Гета по трећи пут „продрмао темеље“ Петроварадинске тврђаве

Звезда друге вечери, али и једно од највећих имена овогодишњег фестивала „Егзит“ – Дејвид Гета и у свом трећем наступу на Петроварадинској тврђави одушевио је бројне обожаваоце и још једном показао зашто је у самом врху музичке индустрије данашњице.

Гета по трећи пут „продрмао темеље“ Петроварадинске тврђаве Гета по трећи пут „продрмао темеље“ Петроварадинске тврђаве

Гета је најављивао да ће његов синоћни наступ на фестивалу „Егзит“ бити највећи спектакл у његовој каријери и чини се да је, судећи по атмосфери која је владала на препуној Главној бини, и одржао обећање.

Оно због чега Гета заслужује велики респект је чињеница да је упркос томе што је овог лета „распродат“, ипак пронашао простора у распореду да дође у Нови Сад на „Егзит“, и то у паузи између два наступа у Паризу где је отворио Европско првенство у фудбалу и где ће у недељу наступити на церемонији затварања тог фудбалског шампионата.

То је публика на Петроварадинској тврђави знала да цени и одужила му се на најлепши начин – направивши прави послепоноћни хепениг током његовог наступа.

Пре наступа Дејвида Гете на главној фестивалској бини својих „пет минута“ имао је Џорџ Клинтон кога многи смтрају владаром фанк и Р'н'Б музике.

Осим дешавања на главној фестивалској бини и на традиционално добро посећеној Денс арени, друге фестивалске вечери пажњу великог броја посетилаца привукли су и наступи домаћих снага на Фjужн бини, „Божа вреће и Халка“ и Еда Мајке.

Ванфестивалска дешавања опет је обележила једна трибина, овога пута је то била Трибина „БрЕгзит – или вечити паланачки страх“ на којој су учествовали новинари недељника НИН, Време, Нови Магазин и Недељник - Владан Марјановић, Димитрије Боаров, Мијат Лакићевић и Бранко Росић, а модератор је био новинар листа Данас Зоран Пановић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво