Како теку припреме за „Егзит“

„Егзит“ фестивал, 16. по реду почиње сутра на Петроварадинској тврђави у Новом Саду. До 10. јула публику ће забављати више од 500 извођача. Сутра на Другом програму пренос наступа британске групе „Бастиља“.

Главна и још двадесетак других бина су постављене, а организатори кажу да ће „Егзит" оправдати награду за најбољи европски фестивал 2016. године коју му је доделила водећа европска туристичка организација „Најбоље дестинације Европе“, у сарадњи са Европском комисијом.

Места у „Егзит кампу“ на Штранду, још има. Посетиоци пристижу, за сада их је највише из региона.

„Очекујемо добру журку током целог фестивала. Сутра у поноћ може се очекивати спектакуларно отварање Ели Голдинг. Осим тога, очекује нас 'Бастиља', Дејвид Гета, 'Продиџи' и многи други“, каже Данијела Пиперчић из „Егзит“ тима.

Према њеним речима, гости пристижу из целог света, од Аустралије и Новог Зеланда, преко Енглеске и Холандије до земаља из региона.

„Оно што је посебно занимљиво јесте што ове године имамо 30 одсто више страних гостију“, додаје Данијела.

Капије „Егзита“ се отварају сутра у 19 часова, а наступом једног од најбољих британских бендова „Бастиља“ у 22:15 фестивал се званично отвара.

То ће, сви који нису успели да дођу до улазнице, моћи да виде на нашем другом програму.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво