Заиграј за „Арсенал“!

Организатори „Арсенал Феста 06“ у Крагујевцу пружају прилику младим људима да постану волонтери на овом великом догађају и стекну невероватна искуства радећи у прес центру, продукцији, кампу, промо-тиму и да сретну неке од својих омиљених музичара.

Да ли си озбиљан играч? Имаш недосањани сан да постанеш члан „Арсенала“? Ево ти прилике да будеш члан првог тима – постани волонтер(ка) „Арсенал феста 06“, који ће бити одржан 23, 24. и 25. јуна у Крагујевцу!

На „Арсеналу 06“ наступају „Сканк аненси“, „Тој долс“, „Ејжн даб фаундејшн“, „Партибрејкерс“, Горан Баре и „Мајке“, „Зостер“, „Мортал комбат“... и за бригу о тако озбиљним учесницима фестивала потребни су нам озбиљни чланови стручног тима.

Зато, пријави се на конкурс за волонтере „Арсенала 06“ који је отворен од 21. априла до 15. маја, наводи се у саопштењу организатора.

Сви млади људи који желе да се укључе и постану део организације фестивала треба да пошаљу своју пријаву и мотивационо писмо „Зашто баш ја на Арсеналу“ на мејл volontirajnaarsenalu@gmail.com.

Пријава треба да садржи опште податке о ономе ко се пријављује, његову фотографију, претходна радна и волонтерска искуства (ако их има). Резултати ће бити објављени 30. маја 2016 године.

Они коју прођу конкурс добиће прилику да стекну невероватна искуства радећи у прес центру, продукцији, кампу, промо-тиму и да сретну неке од својих омиљених музичара.

Волонтирање траје од тренутка избора, током припрема фестивала, као и свих дана „Арсенала“ од 23. до 25. јуна 2016. године.

Добродошли у највиши ранг такмичења!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 14. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије