Виктор Савић у музичким водама!

Njezz је алтер его младог београдског глумца Виктора Савића који се недавно отиснуо и у музичке воде, а сада премијерно представља спот за песму „300“.

Спот 300 може се погледати на Јутјубу и преслушати на Дизеру. Савић каже да од малих ногу ужива у репу и с обзиром да је одрастао претежно на репу са западне обале.

„Тупак, чије сам спотове, интервјуе и наступе као клинац гледао на телевизији МТВ, велику је пажњу посвећивао текстовима. Пошто је тада он диктирао стил, као што сада ради на пример Ријана, остали који су се трудили да буду бољи од њега, или бар најбољи што могу, такође су придавали највећи значај текстовима“, наглашава Савић.

Он је приметио да је, када је Тупак убијен, временом „ниво игре“ кренуо да опада у уметничком, покретачком смислу, а да расте у чисто комерцијалном.

„Пошто се то догодило на светској мапи, тај пад се наравно осетио и код нас. Све је мање било правих, а они који то јесу, временом су кренули да одустају или да се прикључују том приземном колу. Неки се и даље боре, њима свака част, а ове друге који су се предали немам право да осуђујем“, објаснио је популарни глумац и додао да је то разлог зашто је почео да се бави репом и пише текстове.

„Осећам се дужним према правој игри и правим играчима на којима сам одрастао и који су ме васпитавали.Желим да мотивишем младе репере да наставе да верују, да раде и да се боре. Желим да се бавим уметношћу чији је циљ да покреће“, истакао је Савић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара