„Буђав лебац“ свеж и после 10 година!

Пре тачно 10 година група „С.А.Р.С.“ пробила се на музичкој сцени са песмом „Буђав лебац“, која је сада добила и своју концертну верзију спота, чију режију потписује Филип Диздар, саопштила је кућа „Лампшејд медија“.

Како „С.А.Р.С.“ већ дуго година сарађују са Диздаром, без проблема су му поверили режију спота за свој највећи хит који је снимљен у Дому спортова у Загребу, новембра прошле године.

Група завршава снимање новог и последњег студијског албума, тако да публика може ускоро да очекује први сингл и спот са албума Последњи.

С.А.Р.С. је један од најуспешнијих српских бендова последњих година. Од песме Буђав лебац низали су успехе који се огледају у препуним дворанама и вишемилионским прегледима и преузимањима песама.

Спот за песму Лутка има више од 22 милиона прегледа, а огромну слушаност бележе и песме За њом, Практична жена, Нека те крај мене са актуелног албума Пролеће.

Фронтмен групе „С.А.Р.С.“ Жарко Ковачевић је уочи Нове године у интервјуу Танјугу најавио да ће 10 година постојања бенда обележити великим концертима у Београду, Новом Саду, Нишу, региону и новим албумом, који ће највероватније бити и последњи.

Ковачевић је рекао да размишљају да се окрену сингловима, јер је албум „превазиђен формат“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара