„Егзит“ тим најавио други фестивал "Revolution" у Темишвару

Након незаборавног издања које је окупило више од 12.000 људи, фестивал "Revolution", који другу годину заредом организује „Егзит“ тим у сарадњи са "ААА Production", одржаће се 3. и 4. јуна 2016. године у Темишвару у Румунији. На пет бина наступиће 28 извођача, а програм предводе британски алтернативни рок хероји „Сканк аненси“, грчке метал иконе "Planet of Zeus", као и британска прогресив хаус легенда Џон Дигвид.

„Егзит“ тим најавио други фестивал "Revolution" у Темишвару „Егзит“ тим најавио други фестивал "Revolution" у Темишвару

Живописан амбијент темишварског парка Village Museum биће претворен у музичку/уметничку платформу за све који воле авантуре, узбуђења и који желе да се забаве. На главној бини фестивала "Revolution" наступиће британске инди иконе „Скунк aнeнси“, који доносе рок ритмове, живахне тврде рифове и моћан вокал.

На истом месту ће им се придружити грчка метал сензација, "Planet of Zeus", који ће представити свој револуционаран наступ. Такође, C.T.C. ће узбуркати атмосферу својим хип-хоп ритмовима, док ће румунски фjужн састав „Блажај“ демонстрирати незаустављиву енергију фанка.

Поред главне бине (Guru Stage), "Revolution" има још четири музичке зоне. Идеално место за све љубитеље јаких битова је јединствена Electric Apex бина.

Љубитељи хaус, техно и минимал звука и ове године скакаће високо уз неке од најбољих електронских извођача и сјајну продукцију бине, стробоскопе и одличну енергију. Један од хедлајнера електронске бине биће Џон Дигвид (Велика Британија).

Xtreme Music представља експлозивне рифове без компромиса, као и алтернативни приступ року, хардкору, хеви металу, панку и осталим екстремним музичким стиловима.

На екстремној бини за екстремне људе наступиће „Хаос“ (Румунија), „Дисхјуменити“ (Србија), „Инфест“ (Србија), „Бомбардер“ (Србија), "Аvenger" (Чешка), "Gothic" (Румунија), MR. Heart (УК), "UmbreZidete" (Румунија), "Guardians of Time" (Норвешка), Negură Bunget (Румунија), "Few Reasons Why" (Србија) и „Алитор“ (Србија).

Једна од најцењенијих бина фестивала у Темишвару је Zion Love. Како Сунце зађе, хип-хоп, реге, ар-ен-би, dancehall, као и drum'n'bass преузимају главну реч.

За најпозитивнију енергију фестивала побринуће се ди-џеј Шоне Алкапоне & Томи Т (Couple Up Movement), (Јамајка-Србија), "Exotic Times" (Хрватска), "ChayNelle" (Велика Британија), "Keyz" (Велика Британија), „Хербал квин“ (Србија), "Mak Floss" (Велика Британија), „Гигатрон селекта“ (Србија).

CuBalkan, срце и душа Кубе, доноси вреле и енергичне латино ритмове. Енергија и атмосфера допринеће да сви посетиоце осете хармонију и уживају у њој.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара