Читај ми!

Нови Масимов сингл пред концерт у Центру „Сава“

Поп певач Масимо Савић пред концерт 14. фебруара у београдском Центру „Сава“, где ће гост бити камерни оркестар „Загребачки солисти“, објавио је нови сингл „Не дам гријеху на тебе“ са албума „1 дан љубави“.

Нови Масимов сингл пред концерт у Центру „Сава“ Нови Масимов сингл пред концерт у Центру „Сава“

Песму Не дам гријеху на тебе написао је Амил Лојо, аутор који се на актуелном це-деу представио и као писац великог летњег хита Кладим се на нас.

„Ја сам само један од милиона и милиона људи којима је љубав била и јесте инспирација. И зато је то честа тематика мојих песама. Као и код претходне Амилове песме, чим сам чуо демо снимак (Не дам гријеху на тебе) знао сам да смо на трагу посебне песме“, рекао је Масимо.

На Масимовом концерту за Дан заљубљених у Београду, као и 9. фебруара у загребачком „Лисинском“ и 12. фебруара у Дворани младости у Ријеци, гости ће му бити „Загребачки солисти“, камерни оркестар са изузетно богатом традицијом, основан 1953. године под окриљем тадашњег Радио Загреба, који је од тада забележио преко 3.500 наступа широм света.

„Дошло је време за велике промене у аранжманима, јер мислим да се публика у Београду довољно наслушала мојих тзв. обичних, у звучном смислу, концерата. Желим да београдској публици пружим један стварно јединствени начин презентације свих мојих успеха с акцентом на последњи албум. Мислим да ће судар Попескића као аранжера, Алана Бјелинског као диригента, класичног оркестра и мог бенда резултирати једном музичком суперновом“, додао је Масимо.

Уз Сузе нам стале на пут, Из једног погледа, Зар више нема нас, Испод неког другог неба, Масимо и бенд свираће још много хитова из тридесетак година дугог музичког опуса.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво