Потврђено, „Колдплеј“ на „Супербоулу“!

Британски рок састав „Колдплеј“ ангажован је да наступи током полувремена великог финала америчког фудбала, које се игра у недељу, 7. фебруара, али су јавно признали да се слабо разумеју у овај спорт.

Фронтмен овог састава, Крис Мартин, изјавио је да су одушевљени што ће учествовати у овом програму у коме ће, уз њих, наступити и Бијонсе.

„Супербоул“ се ове године игра у Сан Франциску и то је најгледанији спортски догађај у САД сваке године.

Чланови бенда су открили да интензивно гледају утакмице америчког фудбала али не верују да ће много разумети шта се збива на терену током финала.

Пренос „Супербоула“ на телевизији подразумева и пренос музичког програма на полувремену. Прошле године је овај спектакт гледало 118,5 милиона Американаца.

Прошле године је на полувремену наступила Кејти Пери, али ју је засенио један плесач одевен у костим ајкуле.

На питање новинара да ли „Колдплеј“ има неког резервног плесача попут „ајкуле“, Крис Мартин је одговорио да их имају неколико и да могу да замене оног који закаже.

Ово је први пут после шест година да ће гледаоце „Супербоула“ забављати неки неамерички састав. Последњи страни састав била је група "The Who" која је наступила 2010 године.

Мартин је изузетно задовољан што ће са њима певати Бијонсе, јер је веома цењен извођач, док ће националну химну пре почетка утакмице отпевати Лејди Гага.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво