"The Vamps" објавили други албум, послушајте га код нас!

Ново студијско издање младих Британаца из групе "Тhe Vamps" – "Wake Up" – стигло је после веома успешног дебитантског албума "Meet The Vamps". Читав албум, као и истоимени сингл који је убрзо по објављивању добио пратећи видео-спот, можете послушати у нашој вести.

 

Поменути спот већ има преко 7,6 милиона прегледа на Јутјубу.

„Били смо веома узбуђени због снимања спота за Wake Up. Прошле су године откад смо снимили последњи видео, и горели смо од жеље да снимимо нови. Тај спот је нешто што никада раније нисмо учинили - наступали смо на врху радио торња, на висини од 30 метара. Било је прилично страшно, али одлично. Срећни смо што је и Бруклин Бекам у споту, он је веома талентован момак“, наводи се у саопштењу бенда, које је пренео Universalmusic.rs.

Уз ново студијско издање, "The Vamps" су у емисији Грега Џејмса на Би-Би-Си Радио 1 открили како ће њихов нови сингл бити песма Rest Your Love, која је већ добила и пратећи видео-спот, а у ком се појављују Дајнамо, Мејси Вилијамс, Конор Мајнард, Нина Незбит и многи други.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије