Масимо у Београду на Дан заљубљених

Певач изузетних гласовних вештина Масимо Савић враћа се пред београдску публику за Дан заљубљених 14. фебруара 2016. године концертом ког најављује као „музичку супернову“ у Сава центру.

Масимо је протеклог фебруара, са тек објављеним хит албумом 1 дан љубави (2015), распродао десетак дана унапред Сава Центар, а пред ново дружење са публиком у њему омиљеној београдској дворани каже да је дошло време за велике промене у аранжманима.

„Мислим да се публика у Београду довољно наслушала мојих, такозваних, обичних (у звучном смислу) концерата. Желим београдској публици пружити један стварно јединствени начин презентације свих мојих хитова с акцентом на последњи албум. Судар Ивана Попескића као аранжера, Алана Бјелинског као диригента, класичног оркестра и мог бенда створиће ту супернову“, објашњава Масимо.

Улазнице за Масимов београдски концерт у продаји су већ од уторка 24. новембра по ценама 1.500, 1.700, 2.000, 2.300 и 2.700 динара на благајни Сава центра и преко мрежа „Евентим“.

„Драги људи, дођите 14.2.2016. у Сава Центар. Требамо си!", позива Масимо.

„За мене љубав значи јако пуно. Дан заљубљених је молба света да се на један дан забораве све страхоте данашњице и отвори пут љубави. Е и као такав, Дан заљубљених је врло битан“, истакао је хрватски певач.

Треба нагласити да су у песми „Земља зове облаке“ гитарске деонице снимили Масимо, Никша Братош и цењени британски музичар Дејвид Роудс.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара