Незапамћени успех новог албума Адел

Само што је изашао из продаје, нови албум британске певачице Адел већ поставља вртоглаве рекорде.

Албум 25, који је објављен 20. новембра, за само 24 сата од појављивања на америчком тржишту продат је у више од 900.000 примерака, а за прва два дана у преко 1,4 милиона копија, пише Billboard.

Како јавља Lampshade Media, према темпу продаје, предвиђа се да ће током прве недеље албум достићи 2,5 милиона продатих копија на америчком тржишту, чиме ће бити оборен тренутни рекорд који је 2000. године остварио NSYNC.

Значајну продају албум 25 бележи и у Великој Британији где је у првом дану продат у преко 300.000 примерака, изјавио је издавач XL Recordings.

Очекује се да са трона скине бенд „Оасис“ чији је албум Be Here Now из 1997. године имао преко 695.000 продатих примерака.

Таквој продаји је посебно допринео једносатни Би-Би-Си специјал "Adele At The BBC" у коме је Адел показала и свој комичарски таленат. Њен скеч је досад имао више од 22,5 милиона прегледа на Јутјубу.

Као и њена америчка колегиница Тејлор Свифт, Адел је одлучила да албум 25 не буде објављен на стриминг сервисима као што је Спотифи, већ искључиво на iTunesu.

До сада су снимљени спотови за две песме са албума 25 -  Hello и When We Were Young које су обе оствариле невероватне рекорде.

Lampshade Media задужена је за промоцију новог албума Аделе у Србији као и за промоцију свих издања Beggars group у оквиру које се налазе 4АД, Rough Trade Records, Matador Records и XL Recordings.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара