Читај ми!

„Као кишна кап“, нова песма „Евe Браун“

Бечејски бенд „Ева Браун“ снимио је нову песму под називом „Као кишна кап“. Реч је о трећој нумери у склопу носталгичне, а истовремено сасвим савремене концепције „Повратак синглу“, објашњавају чланови групе.

Сингл Као кишна кап, у издању куће "Lampshade Media", може се преслушати на Дизеру, а пратећи видео-спот погледати на Јутјуб каналу групе.

Чланови бенда „Ева Браун“ кажу да је нова песма трећа у склопу носталгичне, а истовремено сасвим савремене концепције Повратак синглу.

„Како овогодишња јесен траје у прилично неуобичајеном облику, могуће је да ће се ускоро, ипак, стећи услови да Као кишна кап оствари свој пуни потенцијал - као савршени саундтрек за гледање јесење кише кроз замагљени прозор“, додају момци из Бечеја.

Како наводе, сингл је непретенциозни комадић паметног попа, уз понеку џезирану кап, чисто разбибриге ради.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара