Читај ми!

„Партибрејкерси“ објавили нови албум!

Пет година након живог албума „Крш и лом“ и осам година од објављивања студијског издања „Слобода или ништа“, бенд „Партибрејкерс“ објавио је нови албум „Сиротињско царство“.

 „Партибрејкерси“ објавили нови албум! „Партибрејкерси“ објавили нови албум!

„У овим годинама и после толико времена које смо провели труцкајући се по балканској гудури, добро је што још имамо шта да кажемо, а управо смо све рекли на овом албуму“, изјавио је Зоран Костић Цане пре више од годину дана, али је тада ипак остао недоречен, будући да ће публика тек сада бити у прилици да чује шта су све „Партибрејкерс“ изрекли новим албумом.

Сиротињско царство доступно је на Дизеру и свим релевантним дигиталним сервисима, као и на це-деу који се може наћи у свим боље снабдевеним продавницама плоча и це-деова.

„Партибрејкерс“ одлучили су да и претходна издања објаве у дигиталној верзији, па су и остварења Партибрејкерс, Партибрејкерс II, Партибрејкерс III, Ледено доба, Грамзивост и похлепа, Кисело и слатко и Крш и лом, такође доступни на Дизеру.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара