Читај ми!

Крушевачки бенд ЗАА у суботу у КЦ „Град“

Годину дана од последњег соло наступа у Београду, крушевачки бенд ЗАА, који публика и критика оцењују као својеврсну регионалну концертну атракцију, враћа се пред престоничку публику концертом 21. новембра у Културном центру „Град“.

Крушевачки бенд ЗАА у суботу у КЦ „Град“ Крушевачки бенд ЗАА у суботу у КЦ „Град“

Наступ у Београду део је јесење мини-турнеје којом ЗАА заокружује промоцију актуленог албума What About.

„Драго нам је што наступамо у једној од својих омиљених културних оаза у Београду. ЗАА доноси много добре енергије у простор КЦ 'Град'. Сви сте позвани, дођите шарени и насмејани“, поручио је басиста Томислав Илић.

ЗАА ће наступити 20. новембра у новосадском клубу "Quarter", док ће публика из Ниша и околине моћи да чује песме са актуелног, али и омиљене нумере са претходна два албума крушевачке групе, 27. новембра у клубу "Feedback".

Цена улазница за сва три концерта је 400 динара у претпродаји и 500 на дан концерта.

Бенд ЗАА је основан у фебруару 2008. године у Крушевцу. Иза себе имају више од 250 наступа у градовима широм бивше Југославије, а свирали су и у Аустрији, Чешкој и Мађарској.

Препознатљиви су по оригиналним и енергичним наступима, које одликују упечатљиви плесни ритмови у комбинацији са зналачким импровизацијама.

Њихов аутентични израз који чини микс различитих стилова - од ска и даб звука, до пост рока, џеза и панка - чини ЗАА јединственом музичком појавом на овим просторима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво