Читај ми!

Дођите на концерт „Мортал комбата“ и будите у споту!

Београдски бенд „Мортал комбат“ одржаће концерт у „Магацину Депо“ у петак, 27. новембра, а обожаваоци сада имају и разлог више да дођу на последњи овогодишњи концерт „Комбата“ – сви присутни добиће прилику да учествују у снимању спота за нумеру „Сам против свих“.

Дођите на концерт „Мортал комбата“ и будите у споту! Дођите на концерт „Мортал комбата“ и будите у споту!

„Мортал комбат“ је метал/панк бенд из Београда, оформљен 2009. године, базиран на тврдом звуку и провокативним текстовима који на сатиричан начин описују своје виђење модерног друштва и окружење у коме живимо.

Наступ „Комбата“ у „Магацину Депо“ биће њихово ванредно „искакање“ из студија где управо раде на новом албуму, а на ком ће се наћи и нова песма Сам против свих.

Бенд каже да ће публика „бити кључни играч“ у снимању новог спота и позива све обожаваоце да дођу на концерт и тако учествују у креирању синергије.

Пре „Комбата“, на бину „Магацин Депоа“ ће изаћи шидски металци "Putrit blad“ (Putrit Blood).

Концерт у „Депоу“ биће једна од последњих прилика да се бенд „Мортал комбат“ види уживо ове године, тачније до објављивања новог албума.

Улазнице за концерт већ се налазе у претпродаји по цени од 600 динара, на свим продајним местима „Евентима“ и „Гигстикса“, као и онлајн на Еventim.rs и Gigstix.com.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво