Читај ми!

Не може без музике, враћа се Фил Колинс!

Британски музичар Фил Колинс, један од најуспешнијих уметника 1980-их година, најавио је повратак на сцену новим албумом и турнејом.

Бивши певач и бубњар групе „Џенесис“ рекао је у интервјуу за магазин Ролингстоун да је инсталирао студио у свом дому у Мајамију и да ће за месец дана почети са радом на новим песмама.

„Званично више нисам у пензији“, истакао је славни музичар.

Како преноси АФП, 64-годишњи рокер је 2011. године објавио да се повлачи са сцене, али се у међувремену предомислио, те за почетак планира да 12. децембра одржи добротворни концерт у Мајамију.

Захваљујући хитовима попут One More Night, Against All Odds, In The Air Tonight, Another Day in Paradise и A Groovy Kind of Love, Колинс је продао више од 100 милиона албума као соло уметник и још 150 милиона заједно са групом „Џенесис“.

У Мајамију живи од када се 2006. године развео од супруге Оријане с којом има два сина.

У интервјуу Ролингстоуну, Колинс је признао да је након развода уследио један „мрачан“ период у његовом животу.

„Убијао сам време гледајући телевизију и опијајући се. То ме је умало убило. Али већ три године не пијем“, навео је он, додајући да му је сада, када су му синови порасли (старији има 14, а млађи 10 година), лакше да крене на турнеју.

Иако није издао ниједан нови материјал од 2002. године и албума Testify (Посведочи), Колинс је радио на другим пројектима као што је писање песама за бродвејски мјузикл Тарзан.

Колинс је, такође, открио да је окупио бенд у ком ће се на месту бубњара наћи Џејсон Бонам, син преминулог члана групе „Лед Цепелин“, Џона Бонама.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво