Читај ми!

Турнеја „Рундек карго трија“ по Србији

„Рундек карго трио“ наставиће у новембру и децембру концертну промоцију албума „Мостови“, турнејом која ће обухватити концерте у Краљеву, Крушевцу, Зрењанину, Београду и Новом Саду, најавио је данас „Лонг плеј“.

Трио ће наступити 27. новембра у Дому друштвених у Краљеву, 28. новембра у Биоскопу у Крушевцу и 29. новембра у Позоришном клубу „Зелено звоно“ у Зрењанину.

Следе 2. и 3. децембра концерти у београдском Битеф арт кафеу и 4. децембра у Позоришту младих у Новом Саду.

„Добри људи, драги људи, чини се да волите Мостове. Хвала на толиком интересу и видимо се тамо где треба“, поручују гитариста и певач Дарко Рундек, виолинисткиња Исабел Катала и мултиинструменталиста Душан Дуцо Вранић.

Трио је најавио да ће на турнеји „испреплести нови албум са старим стварима, које се некако уклапају у дух Мостова“, а први пут ће наступити у Краљеву и Крушевцу.

Пет година од првог албума Плави авион, „Рундек карго трио“ отиснуо се на ново музичко путовање.

Еклектичну збирку од 11 песама за које је стихове писао Рундек, а музику „Рундек карго трио“, објавила је на ЦД-у у Србији промотерска кућа „Лонг плеј“ почетком јуна.

Албум су најавили синглови Midnight Calypso у јесен 2013. и Don Juan снимљен ове године за потребе истоимене плесне представе Хрватскога народног казалишта из Ријеке, Битеф театра из Београда и Града театра Будве.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво