Читај ми!

Фестивал „Танго неутрал викенд 2“ у Гварнеријусу

Тродневни плесно-музички фестивал „Танго неутрал викенд 2“ биће одржан од 30. октобра до 1. новембра у Центру лепих уметности „Гварнеријус“.

Поводом плесно-музичког спектакла, Београд ће други пут посетити истакнути аргентински танго уметници - Рикардо Викеира и Мирта Тисејра, који ће држати мајсторске радионице.

Осим уметника из Аргентине, фестивал ће окупити и угледне ди-џејеве из Русије, Македоније и Србије, који ће својим посебним одабиром музике дочарати атмосферу аргентинских танго плесних вечери - милонги.

Током три дана биће организовано седам радионица, три такозване гран милонге и две дневне милонге.

Фестивал се реализује у организацији Београдске танго асоцијације и Центра лепих уметности „Гварнеријус“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво