Читај ми!

МТВ спектакл у Милану, Ноле прогласио најбољег хип-хоп извођача

Спектакуларна додела европских МТВ награда у дворани „Медиоланум форум“ у Милану. Џастину Биберу највише награда - пет. Српски тенисер одушевио на црвеном тепиху, а онда и прогласио најбољег хип-хоп извођача – Ники Минаж.

МТВ спектакл у Милану, Ноле прогласио најбољег хип-хоп извођача МТВ спектакл у Милану, Ноле прогласио најбољег хип-хоп извођача

Додела награда у Милану почела је свечаним дефилеом црвеним тепихом, а међу познатима је био и Новак Ђоковић, коме се након тога у бекстејџу придружила супруга Јелена. „Ја и моја љубав у бекстејџу. Спремамо се за доделу МТВ ЕМА награда“, написао је Ноле на Твитеру.

Новак Ђоковић је током доделе био задужен да прогласи победника у избору за најбољег хип-хоп извођача. Награда је припала певачици Ники Минаж, која није била присутна да преузме награду. 

Српски тенисер стигао је у Милано током послеподнева, а по доласку у италијански град објавио је поруку на Твитеру: „Ћао, Милано. Стигао сам! МТВ EMA награде вечерас, је л' гледате?“.

Водитељи вечери били су Ед Ширан и Руби Роуз, који су, судећи по фантастичној атмосфери, оправдали поверење.

Осим Новака, у улози презентера награда нашли су се и Charli XCX, британски репер Тајни Темпа и манекенка Хејли Болдвин, као и раније најављени продуцент Марк Ронсон, глумице Ешли Бенсон и Шеј Мичел, женски бенд "Fifth Harmony" и холандски ди-џеј и продуцент Мартин Гарикс.

Наступи понатих само су се низали током спектакла у Милану. Микрофона су се латили Џастин Бибер, Фарел Вилијамс, Ед Ширан и „Рудиментал“, Ели Гулдинг, Џејсон Деруло, "Twenty One Pilots", Мартин Гарикс, Афроџек, Тори Кели, Џејмс Беј, Меклемор и Рајан Луис.

Вече је обележио и легендарни тенор Андреа Бочели са песмом Time to Say Goodbye (Con Te Partiro), а након тога је у дуету са Тори Кели извео нумеру Just Give Me A Reason америчке музичке звезде Пинк.

Први пут ове године додељена је и награда МТВ видео-визионари. Част је припала члановима култног састава „Дјуран Дјуран“.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво