Читај ми!

Легендарни „Пеперси“ снимају нови албум

Група „Ред хот чили пеперс“ припрема нови албум. Певач легендарног састава, Ентони Кидис, каже да нову музику пишу већ читаву годину.

Легендарни „Пеперси“ снимају нови албум Легендарни „Пеперси“ снимају нови албум

Калифорнијски рокери удружили су снаге с продуцентом познатим под псеудонимом Danger Mouse како би почели да раде на 11 студијском албуму. 

Култни састав „Ред хот чили пеперс“ (Red Hot Chili Peppers) одржаће хуманитарни концерт у Silverlake Conservatory of Music, а уочи концерта, певач групе Ентони Кидис прокоментарисао је нови материјал.

„Пишемо нову музику читаву годину дана и написали смо песме које су подједнако добре, као ове до сада. Умиремо за тим да снимамо нове песме“, открио је Кидис у изјави за часопис Rolling Stone, преноси Nocturne Magazine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије