Читај ми!

Бебек запевао на конференцији за медије

Жељко Бебек најавио свој први солистички концерт у Београду и прославу јубилеја – 40. година на сцени – 4. новембра, у 20 часова, у Центру „Сава“.

Бебек запевао на конференцији за медије Бебек запевао на конференцији за медије

Конференција је започета тако што је Жељко уз пратњу клавира отпевао три песме, на одушевљење присутних, наводи се у саопштењу организатора.

Концертна рођенданска турнеја је круна каријере Жељка Бебека којом ова жива рок легенда слави 40 успешних година у самом врху музичке сцене наших простора.

Реч је о правом музичком спектаклу, у којем ће се Жељку на бини истовремено придружити чак 60 музичара, чланова Симфонијског оркестра, уз Тамбурашки оркестар Центра за традицијску културу из Вараждина, као и Бебеков пратећи рок бенд.

На концерту у Центру „Сава“ Жељко ће певати хитове из периода „Бијелог дугмета“, као и своје препознатљиве хитове: Лаку ноћ, свирачи, Гђе сам био с ким' сам пио, Калдрма, Жута ружа с Дунава, Да је среће било, Тијана...

„Пре годину дана одржао сам сјајан концерт у ХНК Вараждин, када сам наступио искључиво уз Тамбураше с којима наступам у Београду. Тада сам из прве руке чуо и осетио колико другачије могу звучати неке моје старе песме. То ми је дало храбрости да се одлучим да направим такву турнеју. Једва чекам да певамо заједно“, истакао је Бебек.

„Деликатна ствар код певача који имају пуно песама као што сам ја, јер не могу све да их отпевам на концерту. Увек ће бити нека замерка, зашто нисам нешто отпевао. Али, трудићу се да што више отпевам. Радује ме и то што мој концерт посећују разне генерације. Ма, ја сам човек рођен под срећном звездом“, уз осмех је додао Жељко.

„Највише волим да певам песму Опрости ми што те волим, тад некако највише уживам. А и кажу ко зна да пева баладе тај је добар певач“, рекао је Жељко и позвао публику да дође на концерт, на размену емоција.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара