Читај ми!

Јесен у Београду у духу Хаване

Највећа имена кубанске музике и плеса долазе да донесу добар ритам и врелу атмосферу у српску престоницу, која ће четири дана бити место врхунских плесних радионица, концерата, шоу-наступа, журки и добре енергије нон-стоп.

Већ годинама је „Хавана у Београду“ (Havana en Belgrado) фестивал, који организује тим светских шампиона у салси „Хавана Белградо“, по квалитету и енергији један од најбољих у Европи.

О томе сведочи велики број посетилаца из Француске, Енглеске, Пољске, Бугарске, Немачке, Италије, Хрватске, Црне Горе.

Не само да се кубанска музика и култура представе Београду, већ се и наш град у најбољем светлу представи свима који дођу и проведу четири незаборавна дана.

Плесни програм фестивала чине радионице кубанских плесова, у трајању два фестивалска дана, у неколико плесних сала. Светски познати плесачи са Кубе, ове године њих тринаест, свако са великим искуством и реномеом у свету плеса, научиће нас како да плешемо и да уживамо у томе.

Најбоље ове године, нешто на чему се радило протеклих пет година, јесте велики концерт тренутно најпопуларнијег бенда са Кубе "Havana D' Primera". Бенд је основао Алеxандер Абреу кога сматрају најсвестранијим кубанским музичарем.

Изабрао је најбоље музичаре који годинама праве песме уз које плеше цео свет. Њихова музика је спој салсе, џеза, фанка, афро кубанског ритма. Шеснаест чланова бенда на сцени звуче толико добро да се овај догађај не пропушта.

Током четири дана трајања фестивала, биће организоване журке на којима ће музику пуштати ди-џеј Нели, ди-џеј Ел Гато Воладор и ди-џеј Џек ел Калво.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво