Читај ми!

Данијел Кајмакоски добитник МТВ награде

Певач Кајмакоски је овогодишњи добитник престижне награде "MTV Best Adria Act". Најбољи регионални извођач, по мишљењу публике, освојио је највећи број гласова у протекле четири недеље. Добијањем овог признања, Кајмакоски даље наставља трку за освајање још једне награде - "MTV Best Europe Act".

Данијел Кајмакоски добитник МТВ награде Данијел Кајмакоски добитник МТВ награде

Гласање за ову категорију почиње данас на сајту www.mtvema.com и трајаће до суботе, 24. октобра у поноћ.

Шест победника из свих крајева света, односно по један победник из Европе, Северне Америке, Латинске Америке, Африке и Индије, Аустралије и Новог Зеланда и Азије, биће објављени 25. октобра на свечаности доделе 2015 МТВ ЕМА награда у Милану, преноси Танјуг.

Кајмакоском је ово прва освојена MTV Best Adria act награда.

„“Сама номинација, у категорији са признатим музичким именима, за мене је била огромна част и признање. Ова награда је огромно изненађење, а уједно и велика мотивација у даљој каријери“, рекао је Кајмакоски, додавши да се захваљује свима који су гласали за њега.

Извођачи који су поред Кајмакоског били номиновани за MTV Best Adria Act награду били су "2Cellos", Марчело, Сашје и „Хладно пиво“.

Као што је раније објављено, водитељи 2015 МТВ ЕМА биће поп певач Ед Ширан и манекенка Руби Роуз, док ће музичке наступе имати Фарел Вилијамс, Ед Ширан и „Рудиментал“, Ели Голдинг, Џејсон Деруло.

По броју номинација предњачи Тејлор Свифт са девет МТВ ЕМА номинација.

Следи је Џастин Бибер са шест номинација које му је обезбедио најновији сингл What Do You Mean“. Прате их Ед Ширан, "One Direction" и Марк Ронсон.

Додела МТВ ЕМА награда догађај је који сваке године слави најбоље уметнике из целог света.

У питању је музичка платформа која се преноси на 60 МТВ канала широм света.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво