Читај ми!

„Дел арно бенд“ опет отвара „Врачар рокс“

Пету сезону „Врачар рокс“ фестивала у Центру за културу Божидарац свечано ће отворити „Дел арно бенд“ 17. октобра.

„Дел арно бенд“ опет отвара „Врачар рокс“ „Дел арно бенд“ опет отвара „Врачар рокс“

Распродатим концертом „Дел арно бенда“, проповедника љубави и позитивне енергије, почела је и претходна сезона „Врачар рокс“ фестивала.

Два и по сата најискренијих емоција показало се као савршен начин да се отвори ново издање једне од омиљених музичких манифестација.

„'Дел арно бенд' ће са великим задовољством поново отворити сезону 'Врачар рокс' фестивала у Божидарцу, једној од најлепших, и даље активних концертних дворана у Београду. Наше дружење прошле године донело нам је свима, и групи, али и екипи из Божидарца, једну добру и садржајну сезону. Захвални смо што као и ми, и организатори фестивала сматрају да ово изванредно искуство ваља поновити - ако ништа друго, оно ради урока“, рекао је Јован Матић, фронтмен „Дел арно бенда“.

Популарном реге бенду, на сцени Божидарца, придружиће се „Бесне глисте“ и употпунити реге доживљај који публику очекује на адреси Радослава Грујића 3.

Свежи звукови, оштре лирике, јаки и упечатљиви ритмови, а пре свега, добар сценски наступ је оно што „Бесне глисте“ чини посебним и препознатљивим.

Улазнице за отварање пете сезоне „Врачар рокс“ фестивала доступне су у „Феликс шопу“ (ТЦ Сремска) по претпродајној цени од 500 динара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво