Читај ми!

Хуманитарни концерт Васил Хаџиманов трија

Васил Хаџиманов трио одржаће 15. октобра хуманитарни концерт у „Пароброду“ за помоћ Белхоспис центру у збрињавању оболелих од рака.

Васил Хаџиманов, контрабасиста Милан Павковић и бубњар Предраг Милутиновић наступиће у интимном простору клавир-хола „Пароброда“, где Хаџиманов најчешће вежба пред своје наступе и где је пре две године одржао први у низу unplugged концерата, јавља Танјуг.

Од новембра та сцена установе културе Старог града носиће име Арсена Дедића и на њој ће наступати најбољи џез пијанисти и значајна имена поп музике.

„Пароброд“ је позвао љубитеље џеза да куповином улазнице помогну Belhospice центру и уједно уживају у музици Васил Хаџиманов трија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се