Читај ми!

„Господари плеса“ одушевили београдску публику

Трупа "Lord of the Dance" наступила је у пуној сали Центра „Сава“ представивши „Опасне игре“. Њихово спектакуларно извођење и нове кореографије изазвале су одушевљење публике која их је поздрављала бурним аплаузима.

„Господари плеса“ одушевили београдску публику „Господари плеса“ одушевили београдску публику

Шоу плесног виртуоза Мајкла Флетлија представио је домаћој публици узбудљиву и револуционарну нову технологију, шампионе у акробацијама и тим најбољих плесача ирског плеса на свету, јавља Танјуг.

Осим оригиналне Флетлијеве кореографије и музичког угођаја иза кога стоји композитор Гер Фахи, љубитеље ирског плеса и музике сачекали су специјални ефекти какве Београд и Центар „Сава“ нису видели.

На бини широкој 18 метара наступало је око 20 плесача, а причу о борби добра против зла пратио је и низ других сценских и технолошких изненађења стварајући три-де ефекте које до сада није било могуће видети у Србији.

Лајт шоу, стробови, РГБ ласери, специјалне машине за прављење магле, заједно са великим ЛЕД видео-зидом уметнички су део употпунили плесни спектакл за 21. век.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се