Читај ми!

Хендриксова породица тражи да јој се врати „црна удовица“

Компанија "Experience Hendrix LLC", која брине о заоставштини Џимија Хендрикса, поднела је тужбу против једног мушкарца из америчког града Тусон због гитаре која је раније била у власништву славног музичара.

У тужби је неведено да Харви Молц, власник радње "Rainbow Guitars", није законити власник гитаре „црна удовица“, па како је пренео лист Аризона дејли стар, компанија жели да гитара буде враћена.

Адвокат компаније Ед Мекфирсон рекао је да је вредност гитаре процењена на између 750.000 и милион долара.

Молц је рекао да је гитару купио у јуну 2014. године од особе која ју је набавила од Шелдона Рејнолдса, бившег мужа Хендриксове сестре Џени Хендрикс.

Према речима Мекфирсона, Рејнолдс, некадашњи члан америчке групе "Earth, Wind and Fire", украо је гитару.

„Гитара је од непроцењиве вредности за нашу породицу“, навела је у писму извршна директорка "Experience Hendrix LLC" Џени Хендрикс и додала да компанија само жели да гитара буде безбедно враћена тамо где припада.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво