Читај ми!

„Нереди“ у Београду!

Дугоочекивани београдски концерт „Ритма нереда“ из Новог Сада, синоћ је одржан у Дому омладине, а препуна сала „Американа“ била испуњена жестоким звуком и енергијом каква ће се памтити у круговима поштовалаца правог пунк, метал и хардкор звука.

Oсам стотина људи у публици, више од четири сата врхунске свирке и распродат концерт доказ су да је београдска публика жељна легендарног „Ритма нереда“ и музике која поред свог неоспоривог квалитета носи фантастичну енергију која је прострујала телима присутних и размрдала их, наводи се у саопштењу „ААА продукције“.

Дом омладине Београда је синоћ био тесан за „Ритам нереда“, док се на улазу тражила карта више, публика није одустајала од жеље да уђе на концерт, чак и након што је саопштено да је комплетан капацитет улазница распродат.

Гости изненађења на концерту били су Ален Јовановић, гитариста „Гоблина“, који је извео химну „Ритма нереда“, песму Херој, док је легендарни Зоран Костић Цане из „Партибрејкерса“, био гост на песми Високи напон са албума "IX" коју је бенд претходно уживо извео само једном, такође са њим, и то кад су били предгрупа бенду „Ред хот чили пеперс“ 2007. године.

Пре новосадске четворке наступили су млади и аутентични „Дот ди ај“, све заступљенији енергични „Колапс“, као и легенде овдашње пунк сцене „КБО“.

Концерт у Београду био је уједно и промоција новог албума, То ниси ти, са којег је одсвирано пет одабраних песама које су се одлично уклопиле у листу легендарних нумера и својеврсне ретроспективе целокупне каријере, али у новом и узбудљивијем маниру.

Рафална паљба хитова као што су Небо, Ваш свет, Не , Црно је све, 10 година , Хиљаде, Пут безнађа и многе друге натерали су су све посетиоце да у глас певају све текстове песама од почетка до краја.

Чинило се да се никад гласније нису чуле поруке које „Нереди“ носе у себи већ дуже од 25 година...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво