Читај ми!

Зулфикарпашић и Хаџиманов поново заједно на сцени

Ауторске композиције и позната дела модерне музике биће на репертоару клавирског дуа, који чине Бојан Зулфикарпашић и Васил Хаџиманов, 10. октобра на сцени Коларца, а наредног дана у новосадској Синагоги.

За свој други наступ на Коларцу, Бојан Зулфикарпашић и Васил Хаџиманов припремају нешто другачији репертоар, који ће и овога пута бити састављен од њихових ауторских композиција и познатих дела модерне музике, преноси Танјуг.

У оквиру београдског концерта гост ће бити Јован Павловић - хармоникаш, који живи и ради у Норвешкој.

Зулфикарпашић и Хаџиманов публику позивају да им се након концерта на Коларцу придружи у КЦ „Град“, где ће као њихови гости наступити Шуја Окино из чувеног двојца "Kyoto Jazz Massive", који први пут наступа у Београду и Еди Рамић, легенда загребачке клубске сцене. Они комбинују најфинији џез, соул, диско и фанк.

За све посетиоце концерта на Коларцу, цена карте за ову специјалну журку је симболичних 200 динара.

Зулфикарпашић и Хаџиманов спадају у групу домаћих џез музичара и аутора, који су поставили стандарде мешања модерног џез језика са балканским музичким наслеђем, обојица имају богате и успешне каријере, бројне ауторске албуме и награде, као и сарадњу са највећим именима џез и модерне музике.

Улазнице за концерт на Коларцу продају се по цени од 1.100 и 1.400 динара, док је улазница за наступ у Новом Саду 1.000 динара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво