Читај ми!

Грејс Џоунс „оплела“ по данашњим певачицама: Оне су статус кво

Све модерне популарне певачице се, према мишљењу Грејс Џоунс, облаче и понашају као да изазивају постојеће стање ствари и желе да га промене. Међутим, облачећи се тако, кревељећи се, откривати све те тетоваже и груди – то је статус кво, каже Грејс у својој новој аутобиографији.

У својој аутобиографији Никада нећу писати своје мемоаре (I'll Never Write My Memoirs), Грејс је напала Бијонсе, Кањеа Веста, Мајли Сајрус, Ријану и Ники Минаж, преноси британски Телеграф.

„Копирале су ме многи који су зарадили богатства, а људи претпостављају да сам ја богата. Али ја сам радила ствари због узбуђења, зато што су биле нове. Нисам то радила због новца, али сам често била прва“, рекла је певачица.

Она је оптужила данашње поп звезде да само прате трендове и копирају људе који су дошли пре њих уместо да стварају своје идеје и мењају постојеће стање ствари.

„Трендови дођу и људи кажу: 'Прати тај тренд'. То се данас често дешава. Буди као Мајли Сајрус. Буди као Ријана. Буди као Лејди Гага. Буди као Рита Ора или Мадона“, написала је Грејс.

„Не могу да будем као они, осим колико они већ личе на мене“, истакла је тамнопута певачица.

Осуђујући начин одевања младих певачица, Грејс их је оптужила да се не боре, већ супротно - оне подржавају статус кво.

„Оне се облаче као да изазивају статус кво, али до сада је ношење такве одеће, кревељење, откривање тетоважа и груди, певање на тај начин постало статус кво“, закључила је Грејс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 10. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије