Читај ми!

Брајан Адамс „Новим даном“ најављује нови албум

Синглом "Brand New Day" Брајан Адамс најављује излазак новог албума. Издање под називом "Get Up" у радњама се очекује 16. октобра, а спот за прву песму већ је ту!

Вишеструко награђивани музичар Браjaн Адамс најавио је излазак 13. студијског албума за 16. октобар ове године. Издање Get Up се састоји од 13 песама - девет потпуно нових, студијских, и четири акустичне верзије, јавља universalmusic.rs.

Get Up је рок колекција песама међу којима налазимо брзе нумере попут најавног сингла Brand New Day, затим песме You Belong To Me и Thunderbolt, а заступљене су и лаганије песме попут Don't Even Try и We Did It All.

Популарни уметник албум је додатно зачинио акустичним верзијама песама у којима је наглашена јединственост његовог гласа.

Најавни сингл Brand New Day доступан је и у дигиталном облику, а добио је и свој пратећи видео-клип.

Све песме које се налазе на овом албуму представљају скуп песама на које је Адамс изузетно поносан, а значај им повећава и сарадња са продуцентом Џефом Лином (сарађивао је са „Битлсима“, Полом Макартнијем, Рендијем Њуманом и Томом Петијем).

„Одувек сам био велики обожавалац Брајана Адамса и према томе ову сарадњу на албуму сматрам привилегијом“, рекао је Џеф Лин.

Интернет је одиграо важну улогу у заједничком раду на песмама Брајана Адамса.

„Брајан би му послао демо снимке путем Интернета, ја бих одсвирао већину инструмената и вратио му песму у Енглеску. Брајан би касније додао вокале, вратио ми све снимке у Калифорнију и тако смо лагано правили албум. Упркос километарској удаљености, направили смо одличан албум!“, истакао је Лин.

Oсим у стандардној верзији, албум Get Up изаћи ће и у делукс верзији на којој ће се уз музику наћи и ексклузивни интервју са Брајаном Адамсом. Уз то, за све љубитеље и колекционаре плоча, ово издање ће бити доступно и у винилној верзији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 10. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије